Ben je gek van auto’s en doe je niets liever dan zoeken naar dat ene pareltje? Dan raad ik je aan om eens te kijken op auto.nl. Op deze website zie je occasions van alle denkbare merken en types. Van de meest basic uitvoeringen tot de meest extravagante uitvoeringen. Het is genieten als je van auto’s houdt. Je kunt zoeken op allerlei criteria. Kies er bijvoorbeeld eens voor om te kijken naar de duurste occasion die er te vinden is. Je zult versteld staan over de prijs én de auto die daarbij hoort. Een ander mooi criterium om op te zoeken is de categorie “afgeprijsd”. Je kunt hier voor een nog mooiere prijs een tweedehands auto kopen. Al zijn de prijzen op de website allemaal meer dan prima!

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Wil je het liefst een auto waar net “de kop af” is? Een vrijwel nieuwe auto die al kort gebruikt is maar die niet meer spiksplinternieuw is? Of heb je liever een auto met een verleden? Een bijzonder (ouder) model in een kleur die je vrijwel niet meer ziet? Wil je een automaat of liever een handgeschakeld exemplaar? Je vindt werkelijk alles op auto.nl.

Laat de auto gewoon thuis bezorgen

Wat je online bestelt, wordt over het algemeen bij je thuis bezorgd. Dat geldt ook voor de occasion die je bestelt via auto.nl. Je kunt erop rekenen dat de auto gepoetst en al bij jou voor de deur verschijnt. Het afleveren van een auto gebeurt op werkdagen tijdens werktijden (van 9.00 tot 17.00). Komt dat niet uit? Dan kun je er ook voor kiezen om de auto zelf op te halen in Raamsdonksveer. Dat kan ‘s avonds, maar ook op zaterdag. De tenaamstelling is dan al geregeld. Zelf regel je je verzekering en je kunt direct op pad. 

Hoe zit het met de garantie?

Het is goed om te weten dat een auto niet zomaar op deze website belandt. De auto wordt aan alle kanten bekeken en gecontroleerd. Je kunt er dus zeker van zijn dat je een goede occasion koopt via auto.nl. Daarbij wordt iedere auto inclusief APK geleverd en krijg je altijd een jaar garantie. Dat doen ze natuurlijk niet als ze er niet zeker van zijn dat de auto perfect in orde is. Sterker nog: je kunt er natuurlijk voor kiezen om een proefritje te maken in de occasion die je op het oog hebt. Je moet daarvoor wel (op afspraak) naar Raamsdonksveer. Maar, zoals ze zelf zeggen: “Wat kom je nu echt te weten over jouw nieuwe auto tijdens een kort ritje?” Bij auto.nl doen ze niet moeilijk. Je mag de auto tot wel 2 weken proberen om er achter te komen of de auto écht bij je past. De enige restrictie is dat je in die 14 dagen maximaal 500 kilometer rijdt.

Je kunt erop vertrouwen dat je veel plezier van jouw “nieuwe” auto zult hebben.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen