De Porsche 911 verschijnt als een strikt gelimiteerd speciaal model om de dochteronderneming Porsche Design te vieren. Het 50-jarig jubileum gaat gepaard met de release van een horloge dat is ontworpen om bij de sportwagen te passen.

Limited Edition

Er zijn slechts 750 exemplaren van de nieuwe Porsche 911, waarvan vele doen denken aan de iconische ontwerpen van Ferdinand Alexander (FA) Porsche. Zo is bewust gekozen voor de diepzwarte look van de auto: “Zwart was de kleur van het allereerste Porsche Design-product, de Chronograph I. Daarom hebben we deze kleur gekozen voor ons editiemodel. De platina-accentkleur verfijnt de zwarte lak op dezelfde manier als wat vroeger met chromen details werd gedaan”, zegt Roland Heiler, Managing Director en Chief Designer bij Design Studio FA Porsche.

Het jubileummodel met zwarte Sport-Tex uitrusting, standaard ingebouwde adaptieve 18-voudig plus sportstoelen en Subsecond klok op het dashboard komt technisch overeen met de 911 Targa 4 GTS . Voor de marktintroductie in april 2022 is de strikt gelimiteerde sportwagen te bestellen vanaf 185.606 euro.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen