Om te beginnen zul je daar natuurlijk eerst even flink van balen. Met een autosleutel in het slot van je auto kun je niet zoveel. Je kunt je auto niet in en je kunt de auto ook niet starten. Is de sleutel afgebroken in het slot van de deur, dan kun je er nog voor kiezen om je reservesleutel te pakken, via de andere kant de auto in te gaan en de auto te starten. Is de sleutel echter afgebroken in het contactslot, dan ben je verder van huis. Of juist niet. Je kunt dan pielen met een tangetje om het stukje sleutel eruit te krijgen en dan alsnog de reservesleutel pakken om weg te kunnen.

Maar wat nu als je geen reservesleutel hebt?

Niet iedere auto komt met twee sleutels. Zeker wanneer het een gebruikt exemplaar betreft, kan het zomaar zijn dat er nog maar één sleutel beschikbaar is. De andere is dan kwijtgeraakt of stuk. Dat is normaal gesproken niet zo’n probleem, maar wel in situaties zoals hierboven beschreven.

Heb je wel een reservesleutel, maar ben je niet in de buurt van je huis? Dan is het even gaan halen van deze sleutel ook geen optie. Je kunt dan veel beter even contact opnemen met Autosleuteloplocatie.nl. Zij komen, daadwerkelijk, bij jou op de locatie waar jij bent en zij kunnen al binnen een uur (!) jouw autosleutel namaken. Ook als deze stuk is.

Voorkomen is beter dan genezen

Heb je maar één autosleutel en wil je er zeker van zijn dat bovenstaande jou niet zal overkomen? Dan is het een goed idee om, voor je in de problemen komt, de autosleutel te laten bijmaken. Dat kun je natuurlijk doen via de dealer waar je je auto hebt gekocht. Maar dan moet je wel rekening houden met een levertijd van zo’n twee weken en een flinke kostenpost. Autosleuteloplocatie.nl regelt jouw nieuwe, extra, sleutel al binnen een uur als dat moet. En dat voor een fractie van de kosten die je anders zou moeten maken. Lees meer over de mogelijkheden, ook op het gebied van het programmeren en inleren van een afstandsbediening.

Niet zomaar even een willekeurige sleutel bijmaken

Het lijkt misschien wel een beetje risicovol dat de monteurs van Autosleuteloplocatie.nl iedere gewenste autosleutel, van ieder merk, kunnen bijmaken. Maar vergis je niet: ze werken zeer nauwkeurig. Je moet kunnen bewijzen dat het hier om jouw auto gaat en dat doe je door de eigendomspapieren te laten zien. Neem deze dus altijd mee!

Wil je meer weten over de werkwijze en de verschillende mogelijkheden? Of wil je snel contact op kunnen nemen? Dan kun je de site bekijken en, als je slim bent, het telefoonnummer opslaan in je mobiel!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen